De Topper van jullie afdeling!

In de schijnwerper!

Topper afdeling Hooiland/Klarenbeek/Apeldoorn.

Op de kerstbijeenkomst 2016 trad Henriëtte de Graaf van ZILT Theaterwerk op, zij is o.a. verhalenverteller.

Op het toneel staan oude koffers waaruit de verhalen komen, zij vertelt er 5 en neemt de leden mee op een reis door de verbeelding. Na ieder verhaal hoor je prachtige muziek van de Ierse zangeres Enya (kijk eens op You Tube).

Het was muisstil in de zaal en iedereen heeft erg genoten.Voor meer informatie www.zilttheaterwerk.

Afd. Eefde
Op de afdelingsavond van 12 september 2017 is Henriëtte de Graaf ook geweest met 'Reis mee door het land van de verbeelding'. Ze kan prachtig vertellen, en ook bij ons was het muisstil in de zaal. Na de pauze mochten de leden een artikel uit de koffer uitzoeken en daar een verhaal bij vertellen. Er kwamen mooie verhalen naar boven, wat hun herinnerde aan dat artikel. Zoals een vogelkooitje, een houten schaats een klomp en een bril. Een goed begin van het nieuwe seizoen.

Topper van de  afdeling Midden Betuwe
Theater Sjapoo in de schijnwerpers.

In november 2016 trad theater Sjapoo op bij de afdeling Midden-Betuwe, met de voorstelling ‘Wat een hoed met je doet’.
De uit 17 leden bestaande groep heeft ons een geweldige avond bezorgd. Met sketches, voordrachten en bekende liedjes die mogen worden meegezongen, passeert een breed scala aan onderwerpen de revue. De spelers hebben prachtige, symbolische hoeden op. De voorstelling is vrolijk en lichtvoetig, maar er zit een diepere laag onder die tot nadenken stemt.

Kijk voor meer informatie op www.theatersjapoo.nl.