Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van wat er speelt in onze vereniging en op het gebied van vrouwenzaken?

Social media

Vrouwen van Nu is een actieve vereniging waar altijd wat te doen is. Dat blijkt ook uit het groeiend aantal mensen dat ons volgt en met ons in gesprek is via de sociale media.

LinkedIn

Ben je aangesloten op LinkedIn en wil je je kennis, ervaring en mogelijkheden delen met andere ondernemende vrouwen? Sluit je dan aan bij de Vrouwen van Nu groep op LinkedIn. Of volg Vrouwen van Nu via onze pagina.

Facebook

Leden van Vrouwen van Nu ontmoeten elkaar op Facebook. Ben je lid van de vereniging en heb je een Facebookaccount sluit je dan snel aan bij de leden Facebook pagina. Ook kun je ons volgen op de openbare Vrouwen van Nu Facebook pagina.

Instagram

Op ons Instagram account vind je foto’s van verschillende gebeurtenissen en activiteiten van Vrouwen van Nu. Volg jij al Vrouwen van Nu op Instagram?

Twitter

Ook Vrouwen van Nu zijn actief op de snelle nieuwsdienst Twitter. Van vrouwenrechten tot recepten, milieu- en wandeltips en natuurlijk onze activiteiten in het land, we houden het voor je bij op twitter. @vrouwenvannu hoort ook graag wat jou bezig houdt. Volg ons hier.

YouTube

Ook op YouTube vind je Vrouwen van Nu. Op ons kanaal vind je vlogs van landelijke evenementen en historische filmpjes over de vereniging. Kijk je mee?

Contact met Vrouwen van Nu

Vereniging Vrouwen van Nu
Moezel 17
2491 CV Den Haag

T: 070 3244429
KvK: 40409535

Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
(telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.30 uur)

Het contactformulier kan niet gebruikt worden voor adreswijzigingen van leden.

Dergelijke wijzigingen dien je door te geven bij de ledenadministratie van je eigen afdeling, die voor correcte verwerking zorg draagt.

Wijzigingen via het contactformulier kunnen door ons niet verwerkt worden.

Naam

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Adverteren in Vrouwen van Nu Magazine

Het Vrouwen van Nu Magazine verschijnt in 2024 drie keer (mei, september, december).

In elk magazine in het mogelijk om te adverteren met een 1/1, 1/2 of 1/4 pagina. Ook is het mogelijk een bijsluiter mee te sturen.

Verkoop van de advertenties loopt via Erica van Engel, adverteren@vrouwenvannu.nl of telefonisch via 070 3244429 (ma-vr 09.00 – 12.30 uur)