Activiteit categorie: educatief

Tuinclub De Korenaar
Op donderdag 27 juni as. gaan we naar de tuin en atelier met beelden en Leporello’s, ‘Achter de Waddendijk’. Daarna gaan we een kunstwerk bekijken op Vatrop, vervolgens naar de Pluktuin op Stroe. Als afsluiter drinken we koffie bij Magda op het recreatiepark Wiringherlant, Stroe. Aanmelden voor 20 juni, kosten € 1,50 (voor donatie aan […]
Lees meer
Tuinclub Sub Rosa
Wij gaan graag naar prive tuinen. In Noord Holland is Top in de Kop weer van start gegaan. Daarvan hebben wij in Mei deze mooie plek bezocht Maggie’s Heratige Garden!  Onze prive tuin op 26 Juni wordt aan de Noorderdracht in Ooster Blokker wij kijken er naar uit.
Lees meer
Creatief
Hundertwasser tekenen is een van de vele creatieve uitdagingen die wij met elkaar aangaan. Ieder lid mag een creativiteit inbrengen.
Lees meer
Bezoek Musea Rotterdam
Dinsdag 3 September, bezoek aan musea te Rotterdam met touringcar.Bezoek aan Het Depot van Boymans van Beuningen, de Kunsthal en of Natuur  Historisch museum. Alles op 5 min. loopafstand van elkaar.Bekeken wordt om dit programma per bus te ondernemen. (het bestuur zal een mooie bijdrage leveren) Geef je op vóór 29 juli zodat we zeker weten of […]
Lees meer
Ledenvergadering
Onze Ledenvergadering wordt gehouden op 21-01-2025, aanvang 13.45 uur in het Museum Oud Anna Paulowna. De benodigde stukken worden de leden toegezonden. Meer informatie volgt.
Lees meer
Tweede bijeenkomst
Onze tweede bijeenkomst is op 10-10-2024, aanvang 19.45 uur in de Keijzershoff. Meer informatie volgt. Locatie: Recreatiezaal Keijzershoff, Vreedenhoff 66 te Anna Paulowna.
Lees meer