Commissie Reizen

Reizen is de enige uitgave waar je rijker van wordt!

De commissie reizen organiseert al jaren mooie en afwisselende reizen in Nederland en Europa. Hieronder treft u de speciaal voor Vrouwen van Nu samengestelde reizen voor 2018 aan. Reist u met ons mee?

Er is nog plaats bij de Fietsreis en de Rondreis Ierland. U kunt zich nog steeds aanmelden!

3 t/m 10 juni: Ontspannen vakantie Montenegro
25 t/m 29 juni: fietsvakantie Voorne-Putten en Goeree
3 t/m 13 september: Rondreis Ierland
Extra Informatie over deze reizen onderaan deze pagina

Als leden van de commissie reizen van de Provincie Zuid-Holland, organiseren wij reizen in binnen- en buitenland voor leden van Vrouwen van Nu van onze provincie,  maar ook leden uit andere provincies zijn van harte welkom op onze reizen.  Wij organiseren de reizen in samenwerking met een bij ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie en wij streven er naar de reizen zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de groep.

De reizen worden begeleid door twee van onze reiscommissieleden. Daardoor is er ruimte voor aandacht voor een ieder die daar behoefte aan heeft. Er wordt door ons zoveel mogelijk hulp geboden bij vragen en problemen onderweg en vooral ook bij calamiteiten. Als reisbegeleiders dragen wij zorg voor een goed verloop van de reis, in samenwerking met de reisorganisatie. Verder vinden wij het belangrijk dat u, wat de prijs betreft, weet waar u aan toe bent. Wij streven er dan ook naar om de reizen zoveel als mogelijk is inclusief alle kosten aan te bieden, dus inclusief fooien, excursies en vele extra’s. De prijzen van vliegreizen zijn onder voorbehoud. De reizigers verplichten zich een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten. Deze en andere bepalingen vindt u onderaan de pagina in het document “reisvoorwaarden en bepalingen voor de Vrouwen van Nu reizen”. Door het lezen van reisverslagen van de reizen die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben, hopen wij dat u zin krijgt om mee te gaan met onze meer dan gezellige, interessante, maar ook ontspannen reizen.

Wij hopen u graag te ontmoeten op één of meerdere van onze reizen.

De reiscommissie Zuid-Holland:
Addy Vente en Rini van der Wel en Riet van der Werff
Toegevoegd PB-lid: Ans de Vries

2014 Fotolink Portugal op Facebook