Commissie Reizen

Reizen is de enige uitgave waar je rijker van wordt!

De commissie reizen organiseert al jaren mooie en afwisselende reizen in Nederland en Europa voor leden van de Vrouwen van nu, niet alleen voor de leden uit de provincie Zuid Holland, maar ook voor  leden uit het hele land.  Reist u met ons mee?

Hebt u eraan gedacht u in te schrijven voor de prachtige reizen die de reiscommissie Zuid-Holland heeft georganiseerd? Onderaan dit artikel meer info.

FIETSEN MET EEN “ELFSTEDENTOCHT TINTJE”
Fiets met ons mee tijdens een ontspannen week en geniet van de hoogtepunten van de Friese elfstedentocht.
Datum: 24 juni t/m 29 juni 2019
Beknopte omschrijving:
Nederland is zóóóó mooi. Dat gaan we dit jaar weer ontdekken, nu in een geheel ander gedeelte van ons land dan wij gewend zijn nl. in Friesland. Wij logeren in het sfeervolle 4* familiehotel Amicitia, gelegen op ca. 1 km van het stadscentrum van Sneek. Een hotel met uitstekende voorzieningen. We fietsen naar de mooiste plaatsen met herinneringen aan de “elfstedentochten”. We worden met een bus met fietstrailer naar Stavoren en Ossenzijl gebracht om daarna via mooie routes terug te fietsen naar Sneek. We laten ons elke dag verrassen door iets leuks te bezoeken. Ook staat een tocht door het nationale park De Weerribben op ons programma. Kortom een week vol verrassende ontdekkingen! U kunt gebruik maken van een huur e-bike, u kunt ook uw eigen fiets meenemen. Vervoer naar Friesland van personen en fiets, zullen wij in gezamenlijk overleg regelen.
Prijs: € 550,- op basis van 2 pk en halfpension. Toeslag 1 pk € 155,-
Info en opgave bij: Rini van der Wel, tel. 0610107918

Noord Griekenland, ongelooflijk mooi en afwisselend.
Gaat u met ons mee op onze 12 daagse reis door Noord-Griekenland? Een reis met archeologische hoogtepunten, schitterende natuur, eind september een mild klimaat en een zee die nog lekker warm is. Een reis waarop u veel ziet, maar waar ook gedacht is aan ontspannen momenten.
Datum: 21 september t/m 2 oktober 2019
Beknopte omschrijving:
Onze reis begint in de eeuwenoud stad Thessaloniki met zijn archeologische hoogtepunten. We reizen verder door nog vrij onbekende adembenemend mooie gebieden zoals het Meteora gebergte met zijn bizarre rotsformaties, Kerkinimeer met zijn buffels en pelikanen, Kastoriameer met zijn post-byzantijnse erfgoed, een waar “openluchtmuseum” en Chalkidiki met pareltjes van dorpen, kristalheldere zee en schitterende zandstranden. In een uniek natuurgebied gaan we op zoek naar sporen van wolven en beren en tijdens een cruise luisteren we naar de rijke geschiedenis van de berg Athos. En wat dacht u van een ontspannen afsluiting van de reis, 3 nachten in een hotel op één van de mooiste plekjes op de landtong Sithonia? We vliegen met Transavia vanaf Schiphol.
Prijs: € 1.595,- op basis van 2pk, half pension en lunches tijdens excursies. Inclusief: alle excursie- en entreegelden, alle fooien, elke dag koffie/thee.
Info en opgave bij: Riet van der Werff, tel. 0640019872

In mei 2019 gingen we naar Cyprus, het verslag staat hieronder.
Wilt u weten welke reizen we in 2018 gemaakt hebben?

  • Montenegro, vliegbusreis vanuit één hotel van 3 t/m 10 juni
  • Voorne Putten, Rozenburg, Goeree Overflakkee, van 25 t/m 29 juni fietsreis vanuit één hotel in Oostvoorne
  • Ierland, vliegbusreis van 3 t/m 13 september. Een  grandtour door geheel Ierland

Extra Informatie onderaan deze pagina

Wij hopen u graag te ontmoeten op één of meerdere van onze reizen.

De reiscommissie Zuid-Holland:
voorzitter
Rini van der Wel penningmeester tel. 0610107918
Riet van der Werff secretaris tel. 0640019872
Toegevoegd PB-lid: Ans de Vries