“Do you come from America?”

Afgelopen maanden hebben leden van afdeling Dinteloord en Zevenbergen met afdeling Steenbergen die de reisjes organiseert 2 museums bezocht. Dinsdag 7 mei gingen we met een volle bus naar Amsterdam. De stemming zat er goed in en daar een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum.

Het smaakte naar meer om met elkaar op reis te gaan en wederom kregen de leden van afdeling Dinteloord en Zevenbergen een uitnodiging van afd. Steenbergen om met elkaar naar Delft te gaan.
Dat was niet tegen dove mansoren gezegd, er gingen op donderdag 27 juni 40 vrouwen met de bus naar Royal Delft, ook bekend als “De Porceleyne Fles” en werden met koffie/thee met appelgebak opgewacht. Daarna kregen we een rondleiding, de gids vertelde alles met veel overgave en er was gelegenheid om een souvenir te kopen.
De winkel trok veel belangstelling bij onze leden en werden door toeristen aangesproken met  “Do you come from America?”…   

Na een heerlijke lunch gingen we vanaf de locatie van Royal Delft te voet naar het Schie voor een vaartocht door het historische Delft met zijn grachten. Na de vaartocht meerde we aan in het centrum, waar we nog een terrasje of musea konden bezoeken en we waren weer netjes op tijd thuis.
De foto’s zeggen toch genoeg over dat wij de uitstraling hadden van genieten, samen zijn en cultuur snuiven. 
Dat we nog veel mooie momenten met elkaar mogen beleven! 

Jannie Meeuwisse