Wandelen

Wandelen in Wijhe

Precies 25 jaar geleden is de wandelgroep opgericht. Wandelen gaat het hele jaar door. Iedereen die zin heeft  mag  mee lopen, dit is geheel vrijblijvend. Elke donderdagmorgen bij Naeberhuus om 10.15 uur. waar men voor die tijd kan wachten onder genot van een kopje koffie.

Wandelen in de Provincie

Om andere sportieve vrouwen te ontmoeten en daar de mooie omgeving wilt zien, kunt u met een groepje uit Wijhe deelnemen aan de provinciale wandelingen (plm. 10 km.)  die georganiseerd worden door verschillende afdelingen uit de provincie. Tijd en data zijn te vinden onder de provinciale site van de Vrouwen van Nu Overijssel. Als u mee wilt wandelen kunt u zich opgeven door te mailen naar: vrouwenvannu.wijhe@gmail.com   

Verslag Provinciale wandeltocht Wijhe dinsdag 27 augustus 2019.

Voor deze wandeltocht hadden zich ongeveer 30 dames aangemeld uit Overijssel. De start was bij het infocentrum in Den Nul. Van hieruit hadden we een prachtige wandeling uitgezet via het trekpontje, langs de IJssel naar het Haasje. Daar hebben de dames pauze gehouden. Na de pauze ging de route verder door het bos, over de brug in Fortmond en weer terug naar het infocentrum. Daar was soep met breekbrood. Het was erg warm maar toch waren de dames erg enthousiast, het was geslaagde dag

 Wandelen in Dalfsen

Datum: Woensdag 26 januari 2022 gaan we weer starten met “ Wandelen in de provincie”.De eerste keer na de corona-epidemie, wordt georganiseerd door de afdeling Dalfsen.
De startlocatie: is Kulturhus ''De Trefkoele"   Adres: Ruigedoornstraat 108                           Plaats: Dalfsen

De route loopt, al slingerend door het dorp, over de Vechtdijk en de Blauwe Bogenbrug naar het prachtig landelijk gelegen kerkdorp Hoonhorst waar een pauze mogelijk is.
Na hier, van binnen en misschien van buiten opgewarmd te zijn, gaan we weer terug naar de startlocatie bij De Trefkoele+ in Dalfsen.

Er is een route van ongeveer 10 km met pauze en een route van 5 km maar deze is zonder pauze. Graag bij opgave vermelden of u kiest voor de 10 of 5 km.

Opgave tot 21 januari (liefst per mail) bij Lubby; mailadres: lubbyvanlubek@gmail.com  tel.nr.: 0638905730
Starttijd: tussen 9.30 en 10.15 uur

Consumpties voor eigen rekening.                                            

2022 Waar:

26 januariDalfsen
23 februariStaphorst
maart           
aprilWijhe
meiMarkelo
juniVinkenbuurt
augustus 
september Vriezenveen
oktoberEspelo/Holten
november