Culturele groep

De afgelopen periode hebben wij drie activiteiten georganiseerd. Met een leuk gezelschap zijn we naar de expositie geweest bij Scherer. 

Eind november zijn we met een aantal dames naar het Groninger museum geweest. We hebben daar genoten van de expositie van Mendini, de ontwerper van het museum.

In december was er in het kerkje van Breede een concert van Roon Staal.

  Greetje, Loes en Lideke hebben even rond de tafel gezeten  en gaan voor de maand november twee activiteiten organiseren.  WOENSDAG 13 NOVEMBER NAAR DE FIRMA SCHERER  In het kader van “Scherer 10 jaar DESIGN 2009-2019” is er op de Design afdeling bij de Fa Scherer, Uithuizermeeden, een overzichtsexpositie van 19 kunstenaars die allen sinds november 2015 tot heden op de designafdeling hebben geëxposeerd. Vanwege het succes van ons vorige bezoek, lijkt het ons leuk om dit met onze groep te bezoeken. Datum: woensdagmiddag 13 november a.s.Vertrek per fiets om 13.30 uur  Station NSVertrek per auto om 13.45 uur  Stations NSKosten geen, alleen autokosten   DINSDAG 26 NOVEMBER NAAR HET GRONINGER MUSEUM.  EXPOSITIE VAN aLESSANDRO MENDINI Wij gaan daar met de trein naar toe.  De trein vertrekt om 13.12 uur.Kom op tijd i.v.m. kaartje kopen.Diegene met een museumjaarkaart, vergeet het niet.Voor niet museumkaarthouders ,de entree is 15,00 euro voor het hele museum. Er is geen groepskorting bij het museum!   Opgave voor beide activiteiten bij Lideke  vóór 11 november naarlidekebierema@gmail.com   of bellen   tel 06 138 22 697Vermeld even voor welke activiteit u mee wilt gaan en of u met de auto meewilt.. met vriendelijke ,Loes, Greetje en Lideke

Begin september zijn we met een aantal dames naar de voorstelling "Maat voor maat" in het Shakespeare theater in Diever geweest. Tijdens de uitvoering was het weer redelijk maar voor en na de voorstelling kwam de regen met bakken uit de lucht. Het was een humoristisch stuk over liefde, intrige, drama en humor. Gebracht in het taalgebruik van tegenwoordig maar wel op zijn Shakespereaans.

 

Op woensdag 6 maart a.s. brengen we een bezoek aan een tentoonstelling van Marieke Rosing( schilderijen) en Jantine Koppert (glaskunst).

Plaats:        Designafdeling Firma Scherer te Uithuizermeeden

tijd:            14.00 uur

Vertrek:     13.45 uur station NS

Kosten:      alleen autokosten 

Opgave:    tel. 0595-424813 of g.veenstra-onnes@home.nl

We hopen op een grote deelname.

Groet, Greetje , Loes en Lideke