50-jarig jubileum

Op 16-12-15 hebben wij ons 50-jarig jubileum gevierd, samen met 63 leden. Ook waren er 3 oud-bestuursleden van het 1e uur, nl. mw. Hoekstra, mw. Veenstra en mw. Grondsma. Ook was mw. Nijboer, oud lid, aanwezig. Om 17.30 uur opende voorzitter Trijntje Broekhuis de avond, daarna heeft het kerstkoor enkele liedjes gezonden. Hierna heeft men kunnen genieten van een heerlijk koud/warm buffet. Na het buffet zijn er 6 dames gehuldigd, nl. Hiske Postma, Jannie de Vries en Janke Westerhof, deze dames zijn 50 jaar lid. Tinie Hofstra is 40 jaar lid, zij kreeg het bondsspeldje. Gré Bink en Thea Vonk zijn 25 jaar lid en hebben ook het bondsspelde gekregen. Alle dames hebben een fraai boeket bloemen gekregen. Hierna was het tijd voor het optreden van dameskoor Fammuze uit Leeuwarden, thema "Fammuze gaat naar de beurs" en na de pauze: kerst op z'n Fammuze.

Het is een prachtige avond geworden, veel voorbereiding maar dat is met veel plezier gedaan. Na afloop was er voor iedereen een waxinelichtje met een wens.

Enige foto's: bestuursleden van het 1e uur; de dames Veenstra, Hoekstra en Grondsma. Jubilarissen: T. Vonk  en G. Bink (25 jr. lid), J. Westerhof, J. de Vries en H. Postma (50 jr. lid) en T. Hofstra (25 jr. lid). Theaterkoor Fammuze en ons eigen kerstkoor. 

Foto's: op regel klikken, dan OPSLAAN en dan op OPENEN klikken.