Zoals bij de afdelingen bekend hebben we in Noord-Brabant sinds november 2023 geen provinciaal bestuur meer. Sinds die tijd is er een coördinatieteam, bestaande uit Anja de Haay, Els Eradus en Leny Moerbeek.

Er is de afspraak gemaakt dat Anja voor de afdelingen in de kring Breda het aanspreekpunt is, Els voor de afdelingen in de kringen Zuid-Oost Brabant en Noord-Oost Brabant en Leny voor de afdelingen van de kring West-Brabant en de afdeling Woudrichem en Sprang-Capelle. Kring Tilburg is opgeheven. Zij zijn alle drie te bereiken via het mailadres vrouwenvannu.pbnoordbrabant@gmail.com  

Wij zijn onderdeel van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu.
Wij zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Door met elkaar te delen, naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken. Het sociale aspect is belangrijk, we moeten elkaar blijven opzoeken, verbinding in de vorm van ontmoetingen op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

We zijn een actieve en gezellige vrouwenvereniging, met ongeveer 2000 leden verdeeld over 27 afdelingen in Noord-Brabant.

 

 


Contactgegevens

vrouwenvannu.pbnoordbrabant@gmail.comNieuws

Zoals bij de afdelingen bekend hebben we in Noord-Brabant sinds november 2023 geen provinciaal bestuur meer. Sinds die tijd is er een coördinatieteam, bestaande uit...
Lees meer
webmasters in de schijnwerpers
We zetten alle webmasters van de afdelingen in de schijnwerper. Na de workshop ‘kennismaken met nieuwe afdelingswebsite’ zijn de webmasters enthousiast aan de...
Lees meer

Vrijwilligersvacatures

Vacature : bestedingscommissie

Teneinde de taken te verdelen is er in november gesproken over het instellen van een bestedingscommissie, die o.a. toezicht houdt op de financiën van onze provinciale afdeling. Tot nu toe is er voor deze commissie één aanmelding. Graag zouden we daar graag nog twee leden bij hebben. Bij deze dus een dringende oproep : Meld je aan voor deelname aan de bestedingscommissie.

Afdelingen