Ledenvoordeel

Leden profiteren meer

Als lid heb je toegang tot vele activiteiten die door de 355 afdelingen in het hele land worden georganiseerd. Leden kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen. Ook profiteer je van voordeel- en winacties rond boeken, films, tentoonstellingen en meer.

15% korting op waterdichte leren outdoor laarzen van ZOO Adventure

Geen natte en koude voeten met Acquastop gevoerde outdoor laarzen van ZOO Adventure. Warme waterdichte wandellaarzen om in alle seizoenen te genieten. De laarzen hebben een isolerende werking en daardoor wordt de warmte binnen en de kou buiten gehouden. Niet bezig zijn met blaren of zere voeten, gewoon lekker lopen op uitneembare binnenzolen, of op je eigen fijne orthopedische voetbed.

Op het ‘voor leden-deel’ staat de actiecode voor leden.

Reizen met RVAJ

RVAJ organiseert verre reizen voor vrouwen. Op deze reizen staat genieten van cultuur en natuur en ook in contact komen met de plaatselijke bevolking voorop. Bezoek aan één of meer projecten waar we een donatie aan geven, staat altijd op het programma.

Deze reizen voerde de RVAJ voorheen uit onder de paraplu van Vrouwen van Nu. Sinds 1 januari 2017 is de RVAJ een zelfstandige stichting. Je hoeft geen lid te zijn van Vrouwen van Nu om met de RVAJ mee te kunnen – maar het mag uiteraard wel.

Klik hier voor het reisaanbod van RVAJ.

Reisaanbod voor leden

Een van de voordelen van een lidmaatschap van Vrouwen van Nu is dat je mee kunt op een van de vele reizen die worden georganiseerd, lang of kort, in binnen- of buitenland. Je kunt je aanmelden voor reizen in je eigen provincie maar ook bij andere provincies kun je je aanmelden om mee te reizen. Ga je mee?

Alle reizen worden in samen werking met gerenommeerde touroperators georganiseerd.

Reisaanbod 2023

Het meest complete reisoverzicht van de reizen, georganiseerd door de provinciale reiscommissies is, samen met hun contactgegevens, terug te vinden door op de button hieronder van betreffende provincie te klikken.

Magazines

Magazine 02-2023

preview image 1 of Magazine 02-2023
preview image 2 of Magazine 02-2023 preview image 3 of Magazine 02-2023

In dit nummer aandacht voor het vrouwenhart in een interview met oud-Vrouwen van Nu-directeur Anke Vervoord, de inspanningen van vijf Zeeuwse vrouwen van nu om de PFAS-problematiek in Zeeland veel meer voor het voetlicht te brengen. Drs. Carolien van Bergen vertelt wat het Hoger Onderwijs voor Ouderen kan betekenen voor leden van Vrouwen van Nu. En Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden wil ervoor zorgen dat goed eten voor iedereen bereikbaar is en dat er meer kennis komt over wat we zouden moeten eten.

Bekijk meer

Magazine 01-2023

preview image 1 of Magazine 01-2023
preview image 2 of Magazine 01-2023 preview image 3 of Magazine 01-2023

In dit nummer aandacht voor de verkiezingen met interviews van fractievoorzitter Eerste Kamer Mei Li Vos, Provinciale Statenlid en lid van Vrouwen van Nu Ceciel Mentink en waterschapsbestuurder Leonie Bruggink. Devika Partiman van de stichting Stem op een Vrouw vertelt waarom het belangrijk is om op een vrouw te stemmen en hoe je dat strategisch kunt doen. Helga Meertens vertelt over haar vrijwilligerswerk als heggenvlechter en afdeling Ameland vertelt hoe zij hun ledenaantal nog altijd weten te laten groeien.

Bekijk meer

Magazine 4-2022

preview image 1 of Magazine 4-2022
preview image 2 of Magazine 4-2022 preview image 3 of Magazine 4-2022

In dit nummer Nienke Slump de Verschilmaker 2022 zij zet zich in voor rechtsbescherming in de buurt maar ook armoedeactivist Vanessa Umboh, Wetenschapper Jenny Dankelman, Afdeling van Nu Chaam met hun thema-avond over verbinden en (voor)oordelen.

Extra: reisspecial een overzicht van alle reizen van onze reiscommissies in 2023.

Bekijk meer

Magazine 3-2022

preview image 1 of Magazine 3-2022
Chefkok Sheila Struyck: "Je kunt met je vork de wereld veranderen". Ook in dit nummer: Afscheid Carla Wijers * Vrouwen van Nu Jannie Meeuwisse * Vrouw in de bouw Petra Postma * Kunsthistorica Dido de Wolf
Bekijk meer
Inloggen als lid