Fietsclub

8 juni 2021. De fietsclub Heenvliet Geervliet gaat weer van start. Iedere dinsdagavond van 19.15 uur fietsen de dames een mooie route. En het leuke is ook in Brielle is een fietsclub en ook daar ontmoeten zij elkaar op dinsdagavond. Deze groep is nog niet zo groot, dus we hopen dat meer dames bij ons aan gaan sluiten. In overleg zullen de twee groepen naar elkaar toerijden om samen ergens koffie te drinken en bij te praten. 

Deze eerste avond was natuurlijk heel bijzonder. De voorzitter fietste naar de groep langs het Brielse meer. Met zn allen konden we op een terras koffiedrinken. Het was zo ontzettend fijn om elkaar na zo'n lange tijd weer te zien en we genoten daar heel erg van. Dat smaakte echt naar meer.

 

Op het moment dat de groep weer afscheid neemt en wegfietst heb ik nog een foto genomen en die staat hieronder geplaatst (even aanklikken).

Bij de bestanden kunt u foto's vinden van 15 juni 2021 toen fietsten de dames naar Hellevloetsluis om de benen te strekken bij de Buffel in het haventje.

Denkt u dat zou wel iets voor mij zijn? Nou neem contact op met

Lydia Bronder, onze secretaris

vvnheengeervliet@gmail.com

tel.nr.0631780271

U bent van harte welkom!

 

Brielle:

Wij zijn van plan om ook vanuit Brielle te gaan fietsen, dat wordt waarschijnlijk op een middag. Wij eindigen altijd op een leuk terras voor koffie of thee.                    Wilt U meedoen? Neem dan contact met ons op.