90 jaar Vrouwen van Nu

Jubileumdag 90 jaar

De Vrouwen van Nu Beurs heet met ingang 2020 Vrouwen van Nu Dag. Deze dag vindt plaats op dinsdag 12 oktober 2021 in Theater Orpheus in Apeldoorn. In 2021 organiseert het landelijk bureau de Vrouwen van Nu Dag. Dat doet ze wel in samenwerking met alle provinciale besturen. We vieren dan het 90-jarig jubileum van Vrouwen van Nu.

Kaartverkoop Jubileumdag

De online verkoop van toegangskaarten, voor de Jubileumfeestdag, is van start gegaan. Door corona later dan andere jaren en dus ook zonder vroegboekkorting. Daarom zijn alle tickets in dit jubileumjaar voor de prijs van de vroegboekkorting te koop.De toegangskaarten zijn te kopen via deze link en kosten €24,95 per stuk.

>Let op: vooralsnog is het noodzakelijk dat je een coronatoegangsbewijs kunt laten zien, alleen dan kan deze feestdag georganiseerd worden zonder de 1,5 meter afstandsregel. Deze kun je via de corona check app aanmaken. Instructies hoe dit te doen, volgen later.

Programma van het Jubileumfeest:

09.45-12.00 uur
-Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers van Trash’ure Taarten, een van de genomineerden voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award
-Welkom in de theaterzaal  -Twee miniconcerten
-In dit jubileumjaar wordt er niet één Vrouwen van Nu-speld opgespeld, maar tien! Een vrouw per provincie wordt in het zonnetje gezet.
-Optreden van de Pauwergirls; zij blikken terug op 90 jaar Vrouwen van Nu op hun eigen wijze; Muziek met een knipoog en een snufje theater.
-Presentatie van Cheyenne Haatrecht, winnaar van de Verschilmaker Award 2021.
-Onthulling Vrouwen van Nu Jubileum Kunstwerk door studente Karlijn van der Weij.