Commissie Reizen

Voorzitter - Hillie Westerhof 
Contact - hilliewesterhof@hotmail.com

Secretaris - Aly Krol 
Contact - alykrol@hotmail.com
secretariaat@gmail.com

Penningmeester - Inge Möhlman             
Contact - ingemohlman@gmail.com

Commissielid - Johanna Hulsebos 
Contact -  johannahulsebos52@gmail.com                                    
 
 • REIZEN 2020
 • Een 7 daagse vlieg/bus reis naar Zuid Frankrijk, de Cote d’Azur van
  29 april t/m 5 mei 2020 
  *Inschrijven voor 10 januari 2020
We gaan hier de bekende plaatsen van dit gebied bezoeken. Cannes, bekend van het filmfestival en de mooie boulevard La Croisette, de havens met de prachtigste miljoenenjachten. Misschien een tochtje met de boot naar île Saint-Honorat met het grote klooster. Natuurlijk een bezoek aan de parfumstad Grasse, waar we in een parfumfabriek alles over het maken van de lekkere luchtjes te weten komen. En dan terug via Gourdon met zn geweldige uitzichten. Nice met zn oude binnenstad en daarna naar Saint-Jean-Cap-Ferrat waar we de schitterende villa en tuinen van de Rothschild gaan bezoeken.
We brengen een bezoek aan St.Paul de Vence.
Het middeleeuwse kunstenaarsdorpje met zn leuke kunstwinkeltjes, gezellige kleine straatjes en optioneel een bezoek aan het museum  Foundation Maeght.Dan natuurlijk een dag naar het prinsdom Monaco.
Met het prinselijk paleis, de grote kathedraal met het graf van prinses Grace en haar man prins Rainier. De oude bovenstad en de mondaine benedenstad met o.a. het casino en de jachthaven. En het race circuit van de Formule 1. En wat zeker niet mag en zal ontbreken is St.Tropez. Het kleine vestingstadje van Brigitte Bardot en Louis de Funès(er is zelfs een heel leuk museum van).
 De gezellige winkelstraatjes met van alles en nog wat, de gezellige markt met de vele heerlijk geurende mediterrane producten. En overal terrasjes, aan de marktpleintjes, in de kleine straatjes en aan de boulevard. Altijd wel een plekje om van een heerlijk kopje koffie (of iets anders) te genieten.Met name aan de boulevard valt er veel te zien.Kortom dit belooft een heerlijke vakantie te worden in een mooie tijd van het jaar. Alles komt dan net tot bloei.
Lijkt het u wat ? Geef u dan op, we hebben een beperkte deelname. We logeren in St.Raphaël aan de kust. De prijs voor deze reis is € 1250,-  half pension en incl. entrees (prijswijzigingen voorbehouden)1 pers.kamer toeslag  is  € 350,-
 U mag 12 kg aan handbagage meenemen. Ruimbagage kost € 50,- extra, bij opgave vermelden.Deze reis gaat in samenwerking met Tui en we vliegen met KLM.
 Inlichtingen en opgave bij:Hillie Westerhof Beilervaart 47.  9411 VB Beilentel: 06 29368007   mail: hilliewesterhof@hotmail.comZie flyer>>>
Aanmeldingsformulier>>>
Richtlijnen vrouwen van nu reizen>>>
 
 • 4-daagse Fietsweek, dinsdag 2 juni t/m vrijdag 5 juni 2020

Wij gaan weer fietsen op de Veluwe. “De groene schatkamer van Nederland”. Zo wordt het Nationale Park op de Hoge Veluwe ook genoemd. Dit park is aan het begin van de twintigste eeuw gesticht door het echtpaar Kröller-Müller en behoort tot het culturele erfgoed van Nederland. Het wereldbefaamde
Kröller-Müller Museum bevindt zich in het centrum van het Park. De vaste collectie bestaat uit werken van kunstenaars als van Gogh, Picasso en Mondriaan.
Het is een bezoekje waard. Eén van de dagen brengen we o.a. een bezoek aan de Papierfabriek “de Middelste Molen” in Loenen. Het is de enige papierfabriek in Nederland die nog in de oude staat bewaard is gebleven.

We verblijven 3 nachten in het Fletcher Hotel Beekbergen. Dit hotel ligt te midden van 18 hectare aan bosrijk gebied en bevindt zich aan de snelweg A50. Ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.  

Prijs: € 269,00 (prijswijzigingen voorbehouden), is op basis van volpension en entrees: de Hoge Veluwe en de Papiermolen.

MAXIMAAL 20 personen. Toeslag 1-persoonskamer
€ 15,00 p.p. per dag

Per dag wordt ca. 50 – 55 km gefietst.
Voorkeur E-bike!!! Het is nogal heuvelachtig Huur
e-bike € 20,00 per dag

Opgave voor 30 maart 2020. VOL = VOL
Info en opgave bij Johanna Hulsebos
Tel. 0592 754102 of @: johannahulsebos52@gmail.com
Flyer>>>
Aanmeldingsformulier>>>

 • 10-daagse busreis naar Slovenië
  18 Juni t/m 27 Juni 2020

  *Inschrijven voor 01 maart 2020

Slovenië is het enige land in Europa waar je op zeer korte afstand van elkaar de Alpen, het Middellandse zeegebied, de Karstische onderwereld en de Pannonische laaglanden kan ervaren. Het is ook het enige land waar de West-Europese en de
Zuid-Europese Culturen elkaar ontmoeten. Via Oostenrijk komen we in Bled van daaruit maken we mooie dagtochten o.a. naar Bohinjskomeer en door de vallei van de rivier de Save. Ook een dag naar hoofdstad Ljubljana staat op het programma, met een stadswandeling met Nederlandstalige gids.

Verder gaan we naar de grotten van  Postojna die tot het langste ondergrondse grottenstelsel behoren in Slovenië. Met een treintje en gids bezoeken we deze grotten. Ook Trieste aan de Adriatische kust en Piran staan op het programma mooie steden met een rijke geschiedenis.

De prijs bedraagt: € 1275.00 (bij 20 deelnemers)
BIJ DEZE REIS IS INBEGREPEN:

vervoer per luxe touringcar, 9x overnachten in 3 sterren hotels op basis van half pension en 6 lunches, excursies, afscheidslunch, op de heen en terugreis overnachten we in Zuid Duitsland. De 1 persoons kamer toeslag is € 198.00
(prijs- en programma wijzigen voorbehouden)

Inlichtingen en opgave bij:
Inge Möhlman 
ingemohlman@gmail.com 
06-24906670

De reis gaat ism Sophus Travel
Zie Flyer>>>
Aanmeldingsformulier>>>
Richtlijnen vrouwen van nu reizen>>>

Het is belangrijk dat U goed van lijf en leden bent

 • 4 daagse stedentrip België
  11 t/m 14 september 2020
  *Inschrijven voor 01 maart 2020

We nemen u de eerste dag mee naar Gent, waar we een stadswandeling gaan maken, langs de St. Baafskathedraal, het Belfort en fraaie historische panden. In  Brugge, ook wel het Venetië van het noorden genoemd, maken we een boottocht over de Brugse Reien, olv van een gids dwalen we door Middeleeuwse straatpatronen en verstilde hofjes,  natuurlijk brengen we een bezoek aan het chocolademuseum “Chocostory”

Antwerpen is een wereldhavenstad, met een gigantisch havengebied. De gids neemt ons mee voor een stadswandeling langs Onze Lieve Vrouwenkathedraal, het Rubenshuis, Begijnhof en de Grote Markt.

Bij deze reis is inbegrepen:

* Vervoer per luxe Tourist Class touringcar voorzien    van faciliteiten
* excursies
* 3 nachten in het Ibis hotel in St. Niklaas
* 3 maal ontbijtbuffet en diner
* afscheidsdiner
* Toeristenbelasting

Deze reis kunnen we aanbieden voor €425 half pension bij 20 pers.   
(prijs wijzigingen voorbehouden).
Toeslag 1 pers. kamer  €85,-- 

Inschrijven kan voor deze reis bij: 
Aly Krol, Schapendrift 42 9411 BT Beilen 
0593 526722 / 06 48502739 
alykrol@hotmail.com

Deze reis gaat in samenwerking met Effeweg                 Foto’s Effeweg
Zie flyer>>>
Aanmeldingsformulier>>>
Richtlijnen vrouwen van nu reizen>>>

Het is belangrijk dat u goed van lijf en leden bent dus geen hulpmiddelen nodig heeft om te lopen

 • VACATURE
  Commissie Reizen Drenthe, iets voor u?

De Commissie Reizen Drenthe is op zoek naar een enthousiaste, reislustige vrouw die met ons,
in teamverband reizen wil organiseren en begeleiden.
U kunt goed omgaan met de computer. U kunt zich redelijk goed uitdrukken in Duits en Engels, u houdt van regelen, kunt goed omgaan met mensen en bent stressbestendig. Lijkt het u ook leuk een groep te begeleiden en het de deelnemers naar de zin te maken op onze reizen naar binnen- en buitenland? Dan kan dit voor u een leuke uitdaging zijn!

Voor nadere infomatie kunt u contact opnemen met de Commissie Reizen Drenthe.                           

Aly Krol, tel. 06 48502739
E-mail secretariaatcrd@gmail.com (secretaris)

Uw sollicitatiebrief met CV graag sturen aan:
Aly Krol, Schapendrift 42, 9411 BT Beilen, mailen mag natuurlijk ook: secretariaatcrd@gmail.com

Verslagen 2019

Verslagen 2018