Fietsen

Samen met Zij-Actief fietsen we 2 maal per maand vanaf 9 maart tot en met 21 september 2021

Op de dinsdagmiddag dus en we starten om 13.30 uur vanaf het Plein

Fiets gezellig een keertje mee! De data staan in de Nieuwsbrief 2021 en in de agenda van Biddinghuizen Actueel.

23 maart is het fietsen van start gegaan. In drie groepen hebben we gefietst richting Harderbos en door de Kievitslanden weer terug. Het was erg leuk en gezellig om elkaar weer te spreken en te zien.

De tweede fietstocht gaat met vijf vrouwen richting Elburg waar voor het eerst weer op een terras koffie kon worden gedronken.

24 augustus fietsen we richting Elburg, Hoge Enk. Koffie op het terras bij de molen in Elburg.

1 juni vertrekken 9 vrouwen op een mooie zonnige middag via Oldebroekerweg, Olsterweg, Hondweg naar het fietspad langs het spoor. Via het Abbertbos, een ijsje bij camping de Ruimte, een stukje langs de dijk en langs het oude havenhoofd weer naar de Oldebroekerweg. Een heerlijke fietstocht van 38 km. Nog meer foto's bij extra informatie.

15 juni gaan we met 7 vrouwen via de Kievitslanden naar het Harderbos. Een gezellige stop op het terras bij Hans en Grietje met koffie/thee en monchou taart. Een half stukje taart en keurig opgediend op 6 bordjes.  Dan via de Kokkelweg weer terug naar het dorp.

21 september fietsen we met Joke Huijing via de Kievitslanden naar het Flevostrand en langs het Veluwemeer naar de Bremerbaai. Koffie met taart op het terras en via de Bremerbergweg weer terug naar het dorp.

21 september was eigenlijk de laatste fietstocht maar het mooie weer op 28 september nodigde 7 vrouwen op de fiets. Met het pontje over richting Nunspeet en via de weilanden naar Harderwijk. Koffie met taart bij Suus Harderhaven en via de Karekietweg en de Kokkelweg weer terug.