Commissie Reizen

“Reizen is de enige uitgave waar je rijker van wordt”!

Email:  reiscommissiezh@gmail.com

Leden:
Riet van der Werff: tel. 0640019872 (namens Zuid-Holland)
Arlie Baas: tel. 0628077836 (namens Zuid-Holland)
Elly Verkade: tel. 0616552238 (namens Noord-Brabant)
Toegevoegd PB-Lid: Ria Rutgrink

Samenwerking met Noord-Brabant
Met genoegen laten wij weten dat de Provinciale Besturen van Noord-Brabant en Zuid-Holland de intentie hebben uitgesproken om te gaan samenwerken in de reiscommissie. Met ingang van september 2022 wordt Noord-Brabant in de reiscommissie Zuid-Holland vertegenwoordigd door Elly Verkade, lid Vr v Nu Sprang-Capelle. Wij zijn erg blij dat wij met een voltallige reiscommissie weer mooie reizen voor de Vrouwen van Nu kunnen organiseren.

Waarom kiezen voor reizen met de Vrouwen van Nu?
Je kunt je bij legio reisorganisaties inschrijven voor een reis. Samen met je partner, een vriend of vriendin. Maar wat doe je als je levenssituatie is veranderd en je bv. geen (reis)partner meer hebt of een partner voor wie het reizen niet meer hoeft? Dan zijn de Vrouwen van Nu er voor jou! Hier vind je een andere manier van reizen. Wij genieten met elkaar van al het moois op de wereld, maar wij willen ook vooral elkaar ontmoeten.

Fijne gesprekken hebben, levenservaringen delen maar bovenal met elkaar plezier hebben. Twee leden van de reiscommissie gaan samen met een Nederlandssprekende gids mee op reis. Zij staan de gehele reis klaar om te helpen daar waar het nodig is.

Voor wie?
Leden van de Vrouwen van Nu uit het gehele land zijn welkom.
De reizen zijn in Europa en in Nederland. Samen met een bij de ANVR en SGR aangesloten touroperator zorgt de reiscommissie voor een reis-op-maat, anders gezegd: voor een reis die bij de groep past. 

De kosten!
De prijzen van de reizen zijn  inclusief veel extra’s zoals: fooien, excursies, entrees en zo mogelijk dagelijks koffie/thee. Per reis kunnen verschillen voorkomen maar dat staat bij de reisinformatie vermeld.

Goede redenen toch om met ons mee te gaan?

Ons reisprogramma 2023

Voor alle reizen geldt:

Dagprogramma’s zie onderaan deze pagina!

Aanmeldformulier zie onderaan deze pagina!

Inschrijving wordt genoteerd op volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier.

PORTUGAL VLIEG/BUS RONDREIS
3 t/m 12 mei 2023

Wegens onvoldoende inschrijvingen is de reis helaas geannuleerd!

De maand mei is de mooiste maand om Portugal te bezoeken. Wij vertrekken vanuit Rotterdam naar Lissabon en deze stad gaan wij wandelend, per tram en fiets verkennen. Via Sintra, Peniche en div. steden in het midden van Portugal reizen wij naar Porto.
Daar  maken wij kennis met het Cultureel erfgoed van Unesco in Portugal. Onderweg gaan wij naar de Ponte 516 Arouca Bridge, een wandelhangbrug met uitzicht op de Aguieiras waterval. Porto ontdekken wij wandelend en per boot. In een  dagexcursie genieten we van de Doura vallei, maar ook van een wijnproeverij en een lunch. Onze terugreis gaat naar Schiphol.

De 3 hotels liggen bij Lissabon en Porto in het centrum en bij Peniche aan de kust.
Onze Nederlandse gids is de bij velen bekende Sabine Bossaers.
Reissom € 2.390,- half pension en op basis van een 2 pk.  Toeslag 1pk € 395,-

Uiterste inschrijfdatum: 31 januari 2023
Aanmelding naar:  reiscommissiezh@gmail.com 
Contactpersoon: Arlie Baas tel: 0628077836
----------------------------------------------------------

HANZESTEDEN ROUTE

Varen en fietsen

Van 24 juni – 1 juli 2023

Deze reis is inmiddels volgeboekt!

Al fietsend en varend laten we ons verrassen door ons mooie Nederland. We gaan in Amsterdam aan boord van de hotelboot Flora van Berthus en Jonne en varen over de IJssel naar de Hanzesteden. We leggen aan in prachtige oude havens zoals o.a. in Wijk bij Duurstede, Arnhem, Zutphen, Kampen en eindigen weer in Amsterdam. Terwijl de boot verder vaart naar de volgende aanlegplaats,  fietsen wij door afwisselende rivierlandschappen en natuurgebieden. We maken kennis met boeiende historische steden en pittoreske plaatsjes. Als het even kan stappen we af voor leuke bezienswaardigheden. Eind van de middag zoeken we de boot weer  op en verheugen wij ons  op een verrassingsdiner van Jonne .We fietsen per dag 40-60 km.  Een goede gezondheid en fietservaring is dan ook een voorwaarde voor deelname.  Huurfiets of eigen fiets is mogelijk.

Reissom:  € 895,00 VOL PENSION!
Verblijf: in 2 pers.kamers, met gescheiden bedden en eigen douche toilet.
Er is één 1 pers.kamer beschikbaar tegen een meerprijs van €100,00.
Max. aantal deelnemers: 21

Inschrijving is geldig op volgorde van binnenkomst aanmeldformulier Let op: vol is vol!!

Aanmelding naar: reiscommissiezh@gmail.com

Contactpersoon: Riet v.d. Werff tel: 0640019872

--------------------------------------------------------

IJSLAND VLIEG/BUS RONDREIS
29 aug. t/m 7 sept. 2023

Wegens onvoldoende inschrijvingen is de reis helaas geannuleerd!

Zin in een vakantie met de wonderen van een ongerepte natuur? Bezoek dan IJsland, een land dat je één keer in je leven gezien wilt hebben.

Laat je verrassen door de adembenemende natuur met vulkanen, gletsjers, bulderende geysers en klaterende watervallen. Vanaf Schiphol vliegen wij naar Reykjavik en gaan deze stad ontdekken. Verder bezoeken we  het Skaftafell- en het  Thingvellir-Nationaal Park en maken we kennis met  het culturele erfgoed van IJsland. Ook een bezoek aan de “Gouden Cirkel” mag niet ontbreken. Een boottocht tussen ijsschotsen en een bezoek aan een heilzame spa maken deze 10 daagse reis met Nederlandse begeleiding compleet.

Reissom: € 4.090,- VOL PENSION! (excl.dag 2)

Uiterste inschrijfdatum: 1 febr. 2023 
Minimum aantal deelnemers 20 

Aanmelding naar: reiscommissiezh@gmail.com

Contactpersoon: Arlie Baas, tel: 0628077836
---------------------------------------------------------------

Tip!!
Download eerst het aanmeldingsformulier in uw computer en vul daarna uw gegevens in en sla het document opnieuw op. En mail het dan naar:
 reiscommissiezh@gmail.com