Collegetour Help! Het loslaten begint

College Tour: Help! Het loslaten begint

Inmiddels heeft de Collegetour in Berkel-Enschot plaats gevonden en is inspirerend geweest voor de deelnemers.

Het is nog wel mogelijk het boek te bestellen. Zie hieronder. 

Ook is het mogelijk de collegetour in je afdeling te laten plaatsvinden. Neem hiervoor contact op met Marlies Pulsford van Goodtotell of van Hanneke van Gompel.

--------------------------------------------------------------------------

Op donderdag 22 september 2022 organiseren we een bijzonder gratis evenement: Help! Het loslaten begint.

Pleasen, plooien en perfect presteren: je wordt er zo moe van … Wat zou er gebeuren als je dat allemaal los zou laten? Onder leiding van interviewster Marlies Pulsford neemt schrijfster Hanneke van Gompel - van de bestseller Help! Het loslaten begint - je op unieke wijze mee op haar reis waarin ze noodgedwongen leerde loslaten om ruimte te maken voor dat wat er écht toe doet. Relativerend, inspirerend en zó herkenbaar.

College Tour

In een intieme setting vertelt Hanneke hoe ze de duivelse dilemma’s van de hormonenhel overleefde en hoe ze van verlies, verval en loslaten opkrabbelde naar intens genieten, balans en geluk. Zélfs haar lang verzwegen familiegeheim komt aan bod. Geniet van haar ontroerende, eerlijke en hilarische verhaal vol vrouwelijke wijsheid en ontdek waarom loslaten dé weg is naar een zachte en krachtige tweede levensfase. In een open sfeer is er volop ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen. Zo creëren we samen (h)erkenning en steun voor elkaar.

Wanneer: donderdag 22 september 2022 

Tijd: 19.30-22.00 uur

Waar: Ons Koningsoord, Trappistinnetuin 77, Berkel Enschot, telefoon 013-5331333.
(zie routebeschrijving)

Voor wie: Vrouwen: moeders, dochters, vriendinnen en introducés.

LeesTIP: lees nu alvast deze bestseller tegen een aantrekkelijke korting

 

“SOMS KOM JE EEN BOEK TEGEN WAT LEKKER WEG LEEST EN IMPACT MAAKT. HELP! HET LOSLATEN BEGINT IS EEN ABSOLUTE AANRADER!”

Weet je het soms even niet meer? Ben je moe van het pleasen, plooien en perfect presteren? Wil jij een leuker en zinvoller leven om vervolgens een wijze, liefdevolle vrouw te worden?

Kies voor jezelf en begin vandaag met loslaten! Hanneke wijst je in dit boek de weg met haar persoonlijke verhaal. Ontroerend, eerlijk en hilarisch, maar ook een bron van vrouwelijke wijsheid: door dit boek besef je dat loslaten dé weg is naar een zachte en krachtige tweede levensfase. 

Help! Het loslaten begint is hét best beoordeelde boek over de overgang voor vrouwen van veertig, vijftig en verder. Dit is ‘t boek wat we nog misten. Geen medisch boek of een boek met tips en tricks, maar een kwetsbare inkijk in het leven, waarin iedere vrouw zich kan herkennen.

De kosten van het boek zijn €23,95 en dat is inclusief verzendkosten. 

Bestel nu een gesigneerd exemplaar op https://www.deinspiratiebron.com/product-page/van-denken-naar-voelen-4-help-het-loslaten-begint. De verzendkosten betalen wij. 

 

Deelname aan de collegetour is GRATIS maar wel vooraf aanmelden.

Aanmelden collegetour bij het secretariaat

onder vermelding van naam en eventueel lidnummer en afdeling.

vrouwenvannu.pbnoordbrabant@gmail.com