Activiteit categorie: film/theater

Bioscoopclub
Vue Plus : Film : Bed & Breakfast. Geniet in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms, speciaal voor onze Vue Plus-bezoekers geselecteerd. De inloop begint een half uur voor aanvang van de film. In de pauze krijg je een kopje koffie/thee met wat lekkers.  
Lees meer
Bioscoopclub
Vue Plus : Film : The great escaper Geniet in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms, speciaal voor onze Vue Plus-bezoekers geselecteerd. De inloop begint een half uur voor aanvang van de film. In de pauze krijg je een kopje koffie/thee met wat lekkers.  
Lees meer
Bioscoopclub
Vue Plus : Film : Maria Montessori Geniet in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms, speciaal voor onze Vue Plus-bezoekers geselecteerd. De inloop begint een half uur voor aanvang van de film. In de pauze krijg je een kopje koffie/thee met wat lekkers.  
Lees meer
Bioscoopclub
Vue Plus : Film : Longing Geniet in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms, speciaal voor onze Vue Plus-bezoekers geselecteerd. De inloop begint een half uur voor aanvang van de film. In de pauze krijg je een kopje koffie/thee met wat lekkers.  
Lees meer
Bioscoopclub
Vue Plus : Film : Laatste Ronde. Geniet in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms, speciaal voor onze Vue Plus-bezoekers geselecteerd. De inloop begint een half uur voor aanvang van de film. In de pauze krijg je een kopje koffie/thee met wat lekkers.  
Lees meer
Lichtvoetige afsluiting van het seizoen
Jacqueline van der Ploeg vertelt op humoristische wijze iets over haar leven: haar volwassen leven blijkt een stuk chaotischer dan ze als kind dacht: Voor je het weet verschijnt er een blauwe enveloppe in je brievenbus, een muis op je aanrecht of een extra kilo rond je middel. Lastige situatie die met het klimmen der […]
Lees meer
De grootste theaterparade van het jaar: Brabantsedag 2024
Brabantsedag 2024  Ieder jaar op de laatste zondag van augustus staat het Brabantse Heeze, een dorp onder Eindhoven, in het teken van de Brabantsedag. Zestien huizenhoge wagens trekken door de straten, waarbij het decor tot leven komt dankzij theater, muziek en spel van ruim tweeduizend acteurs − veelal afkomstig uit het dorp. Dit jaar vindt […]
Lees meer