Voor de landelijke redactie van het Vrouwen van Nu Magazine zijn we op zoek naar leden die het team willen versterken. Het landelijke redactieteam bestaat nu uit drie Vrouwen van Nu-leden die samen met de Hoofdredacteur en Bladcoördinatie het landelijke redactieteam vormen. Het Magazine is flink uitgebreid, daarom hebben we extra handen nodig. Ook willen we dat de redactie meer evenredig verdeeld is door heel Nederland, daarom zoeken we voornamelijk vrouwen die in het noorden en oosten van Nederland wonen.  

Over het Vrouwen van Nu Magazine 

De visie, missie en kernwaarden van Vrouwen van Nu komen terug in het Vrouwen van Nu Magazine, een kwartaalblad voor en door leden en belangstellenden. Ieder nummer bevat interviews, inspiratie en achtergrondinformatie. Het Vrouwen van Nu Magazine is een belangrijk communicatiemiddel richting leden en supporters en draagt bij aan de onderlinge verbinding. Een deel van de artikelen is online terug te lezen via het openbare dan wel het besloten deel van de website www.vrouwenvannu.nl. Voorproefjes zijn te lezen via de social mediakanalen. 

Over de vacature 

Als lid van het landelijke redactieteam denk je mee over de inhoud van het Magazine en schrijf je artikelen. Dit kunnen interviews zijn maar ook opiniestukken of verslagen. Je zult werken aan een breed scala aan onderwerpen, van maatschappelijke kwesties en trends tot lifestyle en cultuur. Je hebt oog voor detail en een scherp gevoel voor wat onze doelgroep boeit.  

Taken:  

Gevraagd: 

 Wat Vrouwen van Nu biedt: 

Vergoeding: 

Het landelijke redactieteam werkt op vrijwillige basis en ontvangt een reiskostenvergoeding. 

Waarom je moet solliciteren volgens de redactieleden:  

In de redactiecommissie hebben we met elkaar een hechte band, waarbij ieder die onderwerpen krijgt, die bij haar passen. Mooie mensen interviewen over zulke uiteenlopende onderwerpen en er dan een leesbaar artikel van maken, is zo’n verrijking van je leven. Het levert je zoveel op! – Desi Dingemans 

Solliciteren: 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar redactie@ vrouwenvannu.nl onder vermelding van ‘sollicitatie landelijk redactieteam.