Jaarthema 2022 – 2023

De kunst van bewegen

Het Jaarthema De Kunst van Bewegen, dat in 2022 en in 2023 centraal staat in de vele activiteiten van Vrouwen van Nu, kan op twee niveaus worden ingezet: individuele vrouwen van nu en de vereniging Vrouwen van Nu.

In beweging blijven is belangrijk voor leden, zowel fysiek als mentaal. Je lichaam in conditie houden door lichamelijke inspanning; dat houdt je gezond. Je geest blijven prikkelen, nieuwsgierig blijven naar wat er in je leefomgeving gebeurt; dat houdt je scherp. Voor de vereniging is in beweging blijven belangrijk om een plek midden in de samenleving in te kunnen blijven nemen. Stilstaan is achteruitgaan. In de afgelopen 91 jaar heeft Vrouwen van Nu dan ook altijd meebewogen met maatschappelijke ontwikkelingen om zodoende aangehaakt te blijven bij wat de samenleving vraagt van een vrouwenvereniging. In deze snel veranderende tijd is dit belangrijker dan ooit tevoren.

Vrouwen van Nu zet de komende twee jaren de schijnwerpers op De Kunst van Bewegen om als leden én als vereniging een bijdrage te blijven leveren aan de eigen leefomgeving.

Hieronder vind je het logo van het jaarthema voor de beleidsjaren 2022 & 2023.

Logo jaarthema liggend - pdf

Logo jaarthema staand - pdf

Jaarthema liggend - jpeg

Jaarthema staand - jpeg