Twitter LinkedIn Instagram Facebook

Vrouwen van Nu is een actieve vereniging waar altijd wat te doen is. Dat blijkt ook uit het groeiend aantal mensen dat ons volgt en met ons in gesprek is via de sociale media.
 

LinkedIn
Ben je aangesloten op LinkedIn en wil je je kennis, ervaring en mogelijkheden delen met andere ondernemende vrouwen? Sluit je dan aan bij de Vrouwen van Nu groep op LinkedIn.

Facebook
Leden van Vrouwen van Nu ontmoeten elkaar op Facebook. Ben je lid van de vereniging en heb je een Facebookaccount sluit je dan snel aan bij de leden Facebook pagina. Ook kun je ons volgen op de openbare Vrouwen van Nu Facebook pagina.

Instagram
Op ons Instagram account vind je foto’s van verschillende gebeurtenissen en activiteiten van Vrouwen van Nu. Volg jij al Vrouwen van Nu op Instagram?

Twitter
Ook Vrouwen van Nu zijn heel actief op de snelle nieuwsdienst Twitter. Van vrouwenrechten tot recepten, milieu- en wandeltips en natuurlijk onze activiteiten in het land, we houden het voor je bij op twitter. @vrouwenvannu hoort ook graag wat jou bezig houdt. Volg ons hier