Over ons

 

De afdeling Wageningen van Vrouwen van Nu, is een levendige en actieve vereniging. Maandelijks komt de afdeling bij elkaar. 

Een belangrijke schakel tussen bestuur en leden zijn de 10 contactgroepen met contactvrouw, die eenmaal per jaar ideeën inventariseren voor een informatief en ontspannend jaarprogramma. Wisselend verzorgt één van deze contactgroepen de Winteravond in december.

Naast de maandelijkse bijeenkomsten worden ook regelmatig excursies of doe-middagen georganiseerd door de Culturele- en/of Tuincommissie.

Wageningen heeft veel clubs en kringen die de leden, naast de gezellige sociale contacten, activeren en stimuleren.

Er zijn verschillende leeskringen voor Nederlandse literatuur. Verder wordt er gebridged en gewandeld.

Gedurende de wintermaanden wordt er al verschillende jaren een cursus Kunstbeschouwingen gegeven. U leest hier meer over in de Nieuwsbrief.

Wilt u kennis met ons maken, u bent van harte welkom.

Voor algemene informatie: secrvvnwag@gmail.com

 

Iedere eerste dinsdag van de maand wordt een fietstocht gemaakt. Bij slecht weer (regen, kou, harde storm) schuift de datum een week op.Als je interesse hebt om (af en toe) mee te fietsen is het handig als je je e-mail adres opgeeft bij corneel.honhoff@gmail.com.Zij stuurt 1 of 2 dagen tevoren een e-mail rond vanaf welk punt we die week starten. Starttijd 13:30. Terugkomst rond 16:30.