over ons

Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken.

Onze ledenavonden
De avonden worden elke 3e woensdagavond van de maand, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus, gehouden in de aula van het Lentiz­/Geuzencollege, locatie Holy, Willem de Zwijgerlaan 230, 3136 AX Vlaardingen.Er is een fietsenstalling op het schoolplein. Auto's parkeren op de Willem de Zwijgerlaan of de Anna Paulownalaan. 
De zaal gaat niet eerder open dan 19.30 uur en om 20.00 uur begint de avond. Rond 22.00 uur sluiten wij de avond af. Bij de ingang kunt u voor € 0,50 een munt kopen voor koffie of thee. In de pauze haalt u daarmee uw drankje. Bij de ingang zijn voor de bloemenverloting lootjes te koop  voor € 0,50 per stuk. 
U zult zich snel thuis voelen. Voor vragen kunt u mailen naar algemvvn@gmail.com

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Voor meer landelijke of provinciale informatie kunt u rondkijken op de website: www.vrouwenvannu.nl, mailen naar bureau@vrouwenvannu.nl of bellen naar 070 3244429.