Modeshow 23 maart 2022

Modeshow

WILMA MODE

23 maart 2022

 

Het was een drukte van belang op deze woensdag, we waren er al vroeg want er moesten stoelen worden klaar gezet, zodat iedereen het goed kon zien en een mooi zitplaatsje had. Onze modellen/mannequins pasten nog even snel wat nieuwe outfits.

Ondertussen liep de zaal ook lekker vol met ook veel introducees altijd fijn en  (hopelijk allemaal nieuwe leden).Deze wachten met elkaar in spanning af wat zou er komen en zit er iets bij voor mij

Natuurlijk hadden we ons goed voor bereid maar toch moesten nog de laatste puntjes op de i .Er waren diverse items al verkocht, dus opnieuw even passen. Wilma had zoveel mogelijk verschillende kledingstukken meegebracht om te showen en onze leden “de  mannequins” droegen de kleding met veel flair.

We misten wel een lekker muziekje maar dat weten we dan voor de volgende keer al doende leert men.

Na afloop werd er nog even flink door de rekken gesnuffeld “Dit was leuk en dat ook en dat is echt iets voor jou “ hoorde ik regelmatig.

Diezelfde middag werd het al druk in de winkel bij Wilma ,lekker dichtbij even om de hoek ook handig. Sommige dames gingen ook gelijk met een mooie nieuwe outfit naar huis  Altijd leuk modeshow daar houden we toch van !! En........er zijn ook een paar foto's van zie ze in fotoalbum !

Met dank aan

Wilma en Winny

En de modellen

Ada,Ineke,Rina,A'net,Mien,Aat en Ankie