Contactdames

De contactdames zijn zoals u weet de schakel tussen het bestuur en de leden. Zij verzorgen niet alleen de koffie op de afdelingsavonden maar verzorgen ook bij blije en verdrietige gebeurtenissen een kaartje of een bloemetje. Mocht u ziek zijn of in het ziekenhuis hebben gelegen brengen zij als u het op prijs stelt en het even laat weten graag een bezoekje. Mocht u een andere reden hebben dat u een bezoekje van hen prettig zou vinden kunt u dat ook vragen. Dit kunt u ook altijd bij het bestuur kenbaar maken.

Onze contact dames zijn:

Bertha van Welie: 0264722136 

bvwelie49@gmail.com

 Wijk indeling:

Prinsenhof, Ligusterstraat, Zonnekruidstraat, Julianaweg, Irisstraat, Hyacintenstraat, Ranonkelstraat, Schoutenkamp, Bremstraat en Kamperfoeliestraat tot de Bretagnesingel.

 

Maryanne Timmer : 0264722836

timmerenderuiter@gmail.com  

 Wijkindeling: 

O.L.Vrouwenstraat tot de Bretagnesingel, Dorpsstraat, De Bouwert, De Haantjes, De Rauwendaal, Olieakkerstraat, Kastanjelaan, De Houtkamp, Smidsakker, Tuin van de Burgemeester, de Zwaluwstraat en Het Kwardrant

 

Eeltje Verheij :  02644760359

marinusverheij@gmail.com

Wijkindeling:

Kamperfoeliestraat vanaf de Bretagnesingel, Zesmorgen, Steenovenlaan, Lange Akkers, Hoenderkamp, De Steeg, Boterhoeksestraat, Poort van Midden Gelderland, O.L.Vrouwestraat vanaf de Bretagnesingel en de leden buiten Heteren.