Wanneer
21 februari 2024

Workshops 2023-2024

Workshops   Reanimatie en AED cursus

Cursus hartreanimatie en AED door Dhr. Albert Tolner in de maand oktober Datum : nader te bepalen Maximaal 6 personen per avond Kosten Euro 25,00 p.p.  

Sjaalvilten 1 dagdeel                                          Datum:  21 november 2023 vanaf 13.30 uur Locatie: De Leeuwenborg, Pastorieweg 14, Nieuw Scheemda                            Duur: 1 dagdeel Materiaalkosten: 30,00 euro                                                                                                  Bij het sjaalvilten leer je de techniek van het nunovilten. Nunovilten is het heel dun leggen van wol. Door de vele kleurmogelijkheden zijn de resultaten heel divers zodat ieder werkstuk uniek is. Ook en simpele structuur als lijnen geeft een hele mooie creatie. De kleur van de chiffonsjaal geeft u van tevoren door. Er is voor deze workshop geen ervaring vereist. Aan het eind heeft u een mooie, unieke sjaal voor u zelf of om cadeau te geven.  

 

Vilten: Hoed, Tas, Sloffen                       Datum: 7 en 21 november 2023 vanaf 13.30 uur    De workshop duurt 2x een dagdeel                                                                             Locatie: De Leeuwenborg, Pastorieweg 14, Nieuw Scheemda       Materiaalkosten: 20,00 euro       In deze workshop leer je om een mal heen te vilten en vorm aan te brengen in het viltwerk. Zelf een patroon maken en het ontwerp bedenken vormen de basis. Tijdens de workshop kun je kiezen uit het maken van een hoed, een tas of sloffen. Uiteraard zijn dit zeer nuttige voorwerpen, maar ook zeker zo mooi om ze voor de sier in de vensterbank te zetten. Geniet in de zomer van je eigen gemaakte hoed.

Kerstkransen maken                                                                                                            Op een ochtend, middag of avond in december bij Trijnie Bouwman thuis.                    Meebrengen: Kransen, groen uit de tuin en kerstversierselen.                                            Kosten: € 3,00 p.p. voor o.a. materialen.      

Mini workshop bonbons                Door: Marja Kroon                   Locatie: MFC Noordbroek  Datum: Februari                                                                              Kosten: informatie volgt            

Film Datum: Woensdag 6 maart Nadere informatie volgt.    

Schilderen in de tuin van Sannie Datum: maand Mei Kosten: Nadere informatie volgt.