Wanneer
10 april 2024 - 13:30
tot
23 januari 2024 - 13:01
Waar
Hippolytushoef

Wandelgroep Vrouwen van Nu Wieringen

ontmoeting, sportief/beweging

Wandelen op Wieringen is ontspannen door inspanning. Ons voormalige eiland is een prachtige plek om te wandelen, het kent een diversiteit aan vergezichten en variaties in het landschap.

Niet alleen de routes zijn elke week weer anders, ook de natuur laat zich steeds weer anders zien en het is bovenal gezellig om met elkaar te wandelen en te genieten van de omgeving. Het Wieringer ommetje is op Wieringen ook een bekend gezegde. Wij wandelen op woensdagmiddag over dit unieke stukje Nederland, Wieringen. 

  • Wanneer: elke woensdagmiddag;
  • Start: 13.30 uur;
  • Afstand: je kunt kiezen tussen een route van 3 à 4 km of 6 à 7 km;
  • Ook lopen we regelmatig een leuke route buiten Wieringen;
  • Wil je een keer met ons meelopen? Dat kan, je bent van harte welkom. Wieringen is prachtig!

We starten afwisselend per maand:

Startplaats Leemput Vatrop. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. Er worden afwisselende rondjes over Vatrop, Stroe, Den Oever en Oosterland gelopen.

Of:

De startplaats is t/o Kerkplein 6, Hippolytushoef. We wandelen deze maand diverse routes door en rondom het dorp Hippolytushoef, over Westerklief, Oosterklief, door het Kooibos, Elft en meer.

Of:

De startplaats is Dorpshuis Westerland aan de Westerlanderweg. We wandelen routes over Westerland, Quarantaine, Lutjestrand, Noorderbuurt en meer. 

Meer informatie over Vrouwen van Nu Wieringen?  vrouwenvannu.wieringen@gmail.com