Afsluiting seizoen

Op 18 april hebben we genoten van het blijspel van toneelvereniging MBSOV. De dames en heren speelden vol enthousiasme en zaten goed in hun rol. Hoewel…, zaten? Er waren zoveel leden gekomen, dat we de stoelen bij de toneelspelers hebben weggehaald en in de zaal gezet. Het was bomvol en daarmee een geslaagde afsluiting van dit seizoen en tevens afscheid van de Samenvaartkerk.

Het programmaboekje voor het seizoen 2024-2025 verschijnt in augustus en zal dan ook op de website geplaatst worden. Tot die tijd vindt u op de website de activiteiten die in de zomermaanden gewoon doorgaan. Nog even een reminder van de nieuwe inlogcodes: gebruikersnaam is uw lidnummer en wachtwoord uw postcode. Er staan ook leuke foto’s van de bijeenkomsten op de site; zeker de moeite waard om zo nu en dan een kijkje te nemen: www.vrouwenvannu.nl

In het nieuwe programmaboekje zullen we bij iedere bijeenkomst duidelijk vermelden waar die plaatsvindt, maar we willen alvast verklappen dat de donderdagavonden bij Keijzershoff zijn, adres Vreedenhoff 66 te Anna Paulowna en de dinsdagmiddagen in Museum Oud Anna Paulowna aan de Zandvaart 5 in Breezand.

De eerstvolgende bijeenkomst is 19 september om 19.45 uur in de recreatiezaal van Keijzershoff. We starten met een welkom door onze voorzitter Tonny Berbee gevolgd door een presentatie van Hospice Het Tweede Thuis in Westerland, ons goede doel voor dit seizoen. Na de pauze zal het duo G&G ons in ‘verstaonbaor’ West-Fries-dialect vermaken met herinneringen aan vroegere tijden.

Meer weten over Vrouwen van Nu Anna Paulowna?  secretariaatap@hotmail.com.