Putten

Welkom op onze afdelingssite Vrouwen van Nu Putten

Putten is een gezellig dorp op de Veluwe met een eeuwenlange geschiedenis. Talrijke monumenten, boerderijen en straatnamen herinneren in het hedendaagse Putten aan de rijke historie.
Putten wordt omringd door heide, bossen, randmeren en polders. Door zijn centrale ligging en de afwisseling van landschappen is Putten een geliefde toeristenplaats. De natuurgebieden Speulder- en Sprielderbos, Putterbos, Delta Schuitenbeek en het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland bieden een afwisselend decor waarin je urenlang kunt fietsen en wandelen.
Vlakbij Putten ligt het recreatiestrand Nulde, waar een fraaie jachthaven plaats biedt aan honderden schepen. Daarnaast is een uitgebreid toeristisch fietspadennet door alle buurtschappen.

De activiteiten van de afdeling Putten zijn veelzijdig, zodat vrouwen van alle leeftijden en alle gezindten zich kunnen aansluiten.
Maandelijks, elke eerste donderdag van de maand, is er een afdelingsbijeenkomst waarop een informatief, actueel, ontspannend, cultureel of maatschappelijk onderwerp centraal staat. Het is natuurlijk ook een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
De avonden worden gehouden in De Aker, Fontanusplein 2 in Putten en beginnen om 19.45 uur.
Naast deze maandelijkse bijeenkomsten zijn er regelmatig andere activiteiten, zoals excursies, het jaarlijkse reisje, een fietsdag en workshops.