Nieuwjaarsreceptie 3 januari 2024

NIEUWJAARSBIJEENKOMST
Woensdag 3 januari 2024

De opkomst is weer geweldig op onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst.

Antoinette, gelukkig weer opgeknapt, praat deze middag op z’n Antoinettes aan elkaar, zij heet nieuwe leden hartelijk welkom en vertelt weer mooie verhalen.
Zij meldt dat Berta van Mourik tijdelijk (wegens privé omstandigheden) het penningmeesterschap van Eveline Ekelschot overneemt.

Als eerste komt Miny Massar met drie mooie sonnetten en hierna vertelt Irene Niewold over haar vrijwilligerswerk in het Hospice.

Dan wordt de advocaat met slagroom en heerlijke bowl (gemaakt door Lenie Outmaijer) rondgebracht en toasten we op het nieuwe jaar.

Ook Marietje Hoogendoorn heeft weer wat mooie verhaaltjes en ondergetekende draagt Het Kerstdorp voor.

De bestelde drankjes worden rondgebracht en er gaan heel wat schalen met heerlijke hapjes rond. Wat een verwennerij weer.

En ondertussen spelen we “kletspotten”, een goede manier om elkaar beter te leren kennen. Er komen mooie, leuke en persoonlijke antwoorden op de vragen. Een aanrader!

Als uitsmijter komt dan Berta van Mourik met een hilarisch verhaal over plastische chirurgie. Conclusie: Het gaat om de binnenkant!

Het was een geslaagde middag. Hartelijk dank aan de dames van het bestuur en de overige dames die dit met z’n allen mogelijk hebben gemaakt.

Marianne van der Weide