Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Wij zijn een vereniging waarbinnen vrouwen hun ideeën vorm kunnen geven en zich kunnen ontplooien. Wij staan open voor nieuwe initiatieven van mensen binnen en buiten de vereniging.

Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in  ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in het Vrouwen van Nu Magazine? Vraag dan hier een proefexemplaar aan.

Dan krijg je gratis een exemplaar toegestuurd en kun je daarna besluiten of je een abonnement op het magazine wilt nemen. Of wellicht lid wilt worden van de vereniging en zo ook gebruik kunt maken van de velen voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt.

Bijvoorbeeld: mee reizen met de provinciale reiscommissies, deelnemen aan proviciale- of afdelingsbijeenkomsten, gebruik maken van het ledenvoordeel met leuke aanbiedingen op uitjes, abonnement en veel meer.