Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd.
Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

De afdeling Eiland van Dordrecht heeft momenteel 131 leden. We organiseren 8 ledenavonden per jaar met verschillende sprekers, een Kerstavond en in mei een buitenmiddag. ( zie voor jaarprogramma Welkom en ook bij agenda) Ook zijn er verschillende commissies. (zie commissies)

Voor meer informatie kunt u mailen naar 
Agatha in 't Veld ( voorzitter)
Tel: 078-6162435 E-mail: a.veld371@upcmail.nl