Welkom op onze afdelingssite

Welkom bij de grootste vrouwenvereniging van Nederland Met circa 32.200 leden, verdeeld over 415 afdelingen in heel Nederland mogen we trots zijn om er bij te horen! Het samen doen, samen komen, samen werken, samen leren! Het samen beleven, samen zingen, samen lachen! Eén doel, één groep, één met elkaar! Zonder onderscheid van geloof en politiek, dat zijn wij! Dat zijn de Vrouwen van Nu!

Ook hebben we een teken dat ons samen bindt! 
Het vignet is ontworpen in 1970 door J. Koning. De ontwerper heeft bij de vormgeving gedacht aan koren en bloemen. De sterk naar boven wijzende vormen geven het vignet een optimistisch karakter.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar  vrouwenvannueefde@gmail.com of telefonisch contact opnemen met Mevrouw Dirkje van Zeijts, 06-33149488