Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij. De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten.

De afdeling De Bilt/Bilthoven werd opgericht 11 september 1979 en telt momenteel 71 leden.

Onze afdeling valt onder de provincie Gelderland.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. Neemt u hiervoor even contact op met een van onze bestuursleden.

De maandelijkse bijeenkomsten worden in de regel gehouden in "De Jachtzaal" van het H.F. Wittecentrum, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt. Tel. 030 220 39 54 Internet: www.hfwitte.nl

De zaal is vanaf 19.00 uur open.

U zult zich snel thuis voelen.

 

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Mailen naar vrouwenvannudebilt@gmail.com of bellen naar 030 88 92 745.