Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Deze site geeft u informatie over de activiteiten van de afdeling Benthuizen. Van september tot en met mei doorgaans iedere 3e woensdag van de maand houden we een bijeenkomst met wisselende onderwerpen. Voor leden is deze avond gratis. Voor introducees bedragen de kosten      € 5,=. De onderwerpen van de maandelijkse bijeenkomsten staan onder het kopje agenda activiteiten. Onze vaste locatie is: Partycentrum De Tas, De dam 3 Benthuizen.

Onder het kopje van commissies en interessegroepen staan de activiteiten van de afdeling genoemd.

Wij nodigen u uit kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen. Bij ons staat gezelligheid voorop.

Voor meer informatie kunt u mailen naar vrouwenvannu.benthuizen@gmail.com.