Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie.

Assendelft: de groene long van de gemeente Zaanstad
Onze afdeling telt in 2022 80 leden.
De leden zijn afkomstig uit Assendelft, Westzaan en Nauerna

Er zijn binnen onze afdeling diverse interessegroepen

Onze avonden worden gehouden in "Dorpstaveerne/Koppie Bar" op de derde woensdag van de maand. De aanvang is 20.00 uur.

Gebeurtenissen

Als U in uw omgeving hoort dat er bij een van onze leden iets bijzonders is gebeurd - vreugde of verdriet- geeft U het dan even door aan een lid van het bestuur, zodat wij hierop kunnen reageren.

We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het Landelijk magazine "Vrouwen van Nu", met daarin een speciale bijlage van Noord-Hollandse activiteiten. Dus ook voor u!

Onder het kopje "Over ons"  vindt u de contactgegevens van het bestuur.