Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn de Zwolse afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Vrouwen van Nu - Zwolle is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

De Zwolse afdeling is een actieve en gezellige vereniging met veel activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze ‘Interessegroepen’. Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Je zult je snel thuis voelen.

Als je lid bent van Vrouwen van Nu - Zwolle kun je niet alleen gebruik maken van het aanbod in onze eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk en in andere lokale afdelingen worden georganiseerd.

Daarnaast krijg je het magazine "Vrouwen van Nu" 4x en de ledeninfo 2x per jaar. Ook kun je je abonneren op de landelijke digitale nieuwsbrief.

Voor meer informatie kun je een mail naar het secretariaat sturen.