Welkom op onze afdelingssite

                     VROUWEN VAN NU                

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar bureau@vrouwenvannu.nl of bellen naar 070 3244429.

 

Onze afdeling in staphorst

 Wij organiseren diverse bijeenkomsten en lezingen. Wij hebben diverse interessegroepen zoals: lezen, hobby, fietsen, reizen. Er is voor elk wat wils binnen onze vereinging  Kom gerust eens bij ons langs.  U zult zich meteen thuis voelen .

Onze avonden worden gehouden in het Dienstencentrum Ebbinge Wubbenlaan te Staphorst of in de Bron en beginnen om 20.00 uur en eindigen om ± 22.00 uur.  De zaal is om 19.45 open. De koffie staat dan klaar. De bijeenkomsten kosten € 4.00  (incl 2 koffie en lootjes )

Heeft u suggesties, vragen, en/of opmerkingen: spreek het bestuur hier gerust op aan: Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën. 

Kunt u niet op eigen gelegenheid komen? even een telefoontje naar het bestuur en het wordt geregeld. Alle telefoonnummers staan in het programmaboekje.

De contributie bedraagt voor het jaar 2024 € 65,-       

E MAIL: vrouwenvannustaphorst@gmail.com