Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het bestuur van de lokale afdeling .

 

Dag vrouwen, ik heb jullie geïnformeerd over de nieuwe film van de Vrouwen van Nu. Vanaf gisteren staat 1 film onder deze directe link: https://www.youtube.com/watch?v=C2rHgUT-dTY&t=2s  onder Nieuw filmpje. Je hoeft niets te downloaden, de film begint meteen. Het is zeker de moeite waard deze te bekijken, het geeft een goed beeld van onze vereniging.