Gezellige avond

Donderdag 13 augustus hadden we een gezellige avond met de comédienne Nicole Kovacs. Ze kwam met haar nieuwe show ‘Marie laat ze hangen’, het thema is ‘de overgang’.                 Ze vertelde op komische wijze haar verhaal en haar ervaringen met die overgang en dit werkte bij iedereen op de lachspieren.
Ze vroeg aan menigeen hun naam en die werden terplekke in het verhaal verwerkt.                Voor de pauze had ze nog een leuk liedje op een bekende melodie geschreven, ‘Het zijn de kleine dingen die het doen’.                                                                                                       In de pauze, met koffie en een plakje cake, kon er even op adem gekomen worden.
Daarna ging het verder met een hilarische bingo vol gekkigheid en ‘Marie’ gebruikte daarin regelmatig de namen van de aanwezige dames.
Bingo einigde met grappige prijsjes, doos chocolade (hagel), een weekend (blad) en voor 4 personen chinees (nasi pakket).                                                                                                            Nicole ‘Marie’ is een ras performer met een grote fantasie.

De foto's van Anneke vind u hier https://photos.app.goo.gl/R41HZRNeGMZ6SU3H6