Welkom op onze afdelingssite

Sellingen is een gezellig dorp gelegen temidden van een prachtig landschap met boerderijen, es- en beekdalgronden met uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen.Een prachtig natuurgebied om te wandelen en te fietsen en van de rust te genieten.Ook heeft ons dorp erg mooie campings waar u goed kunt recreëren.

Onze afdeling heeft momenteel plusminus 65 leden en wij komen 1 keer per maand bij elkaar. We hebben geen vaste lokatie en maken gebruik van alle lokaties die ons dorp heeft.Wij houden onze afdelingsavonden niet op een vaste avond zodat iedereen in de gelegenheid is om een afdelingsavond te bezoeken! Wilt u eens als gast een avond bezoeken dan bent u van harte welkom!

We zijn een actieve en gezellige vereniging.We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Als lid van Vrouwen van Nu kunt u overal in het land aanschuiven bij de bijeenkomsten van andere afdelingen. De afdelingen mogen daarvoor wel een bijdrage in de kosten vragen. Wel u lidmaatschapskaart meenemen!

Daarnaast krijgt u 4 maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

vrouwenvannusellingen@gmail.com

De contributie voor het jaar 2019 bedraagt € 56,50.