Welkom op onze afdelingssite

Hartelijk welkom op de website van de Vrouwen van Nu, afdeling Peize.

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’.

Lijkt het u leuk om een bijeenkomst van onze afdeling bezoeken? U bent van harte welkom. U kunt twee keer een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen om de sfeer te proeven en daarna kunt u besluiten eventueel lid te worden.

U kunt als lid van Vrouwen van Nu niet alleen gebruik maken van het aanbod van onze eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Wij hopen dat u ook dit seizoen weer actief zult deelnemen aan onze bijeenkomsten.