Welkom op onze afdelingssite

Graag nodigen wij u uit voor een afdelingsavond bij de Vrouwen van Nu Kolham.
Wij ontmoeten elkaar op de 3e kalender maandag (met uitzondering van de toneelavond)in de maanden september tot en met april. De afdelings-avonden worden gehouden in dorpshuis 't Mainschoar, Hoofdweg 81a, 9615 AB Kolham. Aanvang 19.45 uur.

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwen-organisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken en stellen u in de gelegenheid om 1 keer gratis een avond bij te wonen. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook daarnaast tegen een kleine meerprijs deelnemen aan allerlei activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd.

Aanschuiven bij andere afdelingen
Als lid van Vrouwen van Nu kunt u ook overal in het land aanschuiven bij de bijeenkomsten van andere afdelingen. De afdelingen mogen daarvoor wel een bijdrage in de kosten vragen. Lidmaatschapskaart wel meenemen!

Website landelijk: http://www.vrouwenvannu.nl
Via deze site klikt u op provincie Groningen om op de provincialesite Vrouwen van Nu Groningen te kunnen komen.  

Ook krijgt u vier maal per jaar het landelijk magazine 'Vrouwen van Nu' toegestuurd met informatie over diverse activiteiten in de provincies en de provincie Groningen natuurlijk in het bijzonder.

Voor meer informatie kunt u mailen naar de webmaster van de Vrouwen van Nu Kolham: vrouwenvannukolham@gmail.com