Welkom op onze afdelingssite

Welkom op de website van Vrouwen van Nu afdeling Heeze!

Sinds 1 januari 2015 zijn wij een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Tot die datum waren wij bekend onder de naam KVO (Katholieke Vrouwen Organisatie). 

Onze missie is om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. Vrouwen van Nu is een vereniging van vrouwen met hart voor de leefomgeving, die elkaar willen ontmoeten, hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en met krachtige stem willen bijdragen in hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen. Wij zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten en organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen, workshops en uitstapjes. Naast het bestuur zijn er zeer gewaardeerde werkgroepen die dit in goede banen leiden.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken.
Voor informatie over de afdeling Heeze kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail adres: vrouwenvannu.heeze@gmail.com

Leden kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook van kring zuidoost, provinciaal en landelijk. U krijgt een ledenpas waarmee u gebruik kunt maken van aantrekkelijke acties, aanbiedingen en kortingen op het gebied van o.a. theater, reizen en uitstapjes. Bovendien ontvangt u jaarlijks 4 x het Vrouwen van Nu magazine en 9 x een uitnodiging voor onze maandelijkse ledenbijeenkomsten (3e donderdagavond van de maand) en andere evenementen voor die betreffende maand. Nieuws wat niet kan wachten, ontvangt u tussendoor in een nieuwsflits. U kunt zich ook inschrijven voor de landelijke e-mailnieuwsbrief: http://vrouwenvannu.nl/landelijk/nieuwsbrief (ook niet-leden) voor de meest recente informatie en leuke winacties.