Welkom op onze afdelingssite

Ben je enthousiast en wil je lid worden van onze afdeling Gemonde?

Vrouwen van Nu Gemonde is een afdeling van de landelijke vrouwenorganisatie waar alle vrouwen welkom zijn. Je bent van harte welkom bij onze afdeling!

Ben jij een actieve vrouw die maatschappelijk betrokken is? Heb jij een brede belangstelling en woon je in Gemonde of omgeving? Vind jij het leuk om samen met andere vrouwen iets te doen en je steentje bij te dragen?

Samen uit, samen fietsen, samen eten, een workshop doen of samen een thema uitdiepen? Vind je het leuk om af en toe iets te organiseren?

Dan ben jij een vrouw van NU!
Kom en maak kennis met ons.

Elke maand hebben we één hoofdactiviteit. We organiseren culturele, maatschappelijke, creatieve en sportieve activiteiten. Kom eerst eens kijken. Er is geen verplichting om overal aan mee te doen. Kies gewoon wat je leuk vindt en bij je past. We gaan voor gezellige contacten, en willen positief bijdragen aan onze leefomgeving. Kortom ontmoeten, ontdekken, delen, stralen en inspireren staan hoog in ons vaandel.

Naast activiteiten die de afdeling organiseert, kun je als lid ook deelnemen aan bijeenkomsten en cursussen die in het hele land door VvNu georganiseerd worden.  

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u 4 maal per jaar het ledenblad en een ledenpas waarmee u gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.