Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling met 22 leden van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie.

Onze afdeling in Buinen is opgericht 13 oktober 1932 onze afdeling bestaat dus al meer dan 90 jaar! 

We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Van september t/m mei komen we een keer per maand bij elkaar in "Steakhouse el Zorro & Hotel Hartlief" waar we onder het genot van een kopje koffie of thee en een drankje luisteren naar de meest uiteenlopende onderwerpen of we zijn creatief en maken iets moois.

Daarnaast organiseren we als afdeling excursies, fietstochtjes, lezingen, uitstapjes, dagreisjes enz.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod van hun eigen afdeling maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Zoals (buitenlandse) reizen, fietsdagen met overnachtingen, excursies, themadagen en nog tal van andere activiteiten.

Door diverse afdelingen in Drenthe worden er maandelijks op de 2e donderdag (zie wandelrooster) wandelingen van 8 en 12 km uitgezet waar wij aan deelnemen. Ook onze afdeling Buinen heeft wandelingen georganiseerd in juni 2012, augustus 2014 en juli 2019. Er wandelen telkens honderden dames mee.

Zin om eens te komen? Wij nodigen jou van harte uit om een bijeenkomst of uitstapje van onze afdeling in Buinen vrijblijvend bij te wonen.

Voor meer informatie kan je mailen naar: vrouwenvannubuinen@gmail.com

of bellen met voorzitter Suze van der Molen, 0599 212264