Welkom op onze afdelingssite

 

Wij zijn een kleine afdeling in West-Friesland met ongeveer 50 leden.

Onze avonden worden gehouden in:

Dorpshuis/Café De Ridder

Kerkebuurt 171

1647 ME Berkhout

www.cafederidder.eu

aanvang 20.00 uur

De avonden worden gehouden op de 2de donderdag (tenzij anders vermeld) van de maand. Wij bieden u een gevarieerd programma o.a.:

- lezingen over actuele onderwerpen

- een kerstavond

- avonden met toneel/cabaret

Bent u nieuwsgierig kom gerust eens langs op een van onze avonden om kennis te maken.

Wij geven u graag informatie over onze afdeling.

ons mailadres is: berkbobel@gmail.com

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’ zoals wandelen, creatief bezig zijn, lezen, fietsen en museumbezoeken.Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.