Maandelijkse bijeenkomsten

De maandelijkse afdelingsavonden worden gehouden in zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172, 7009 BT Doetinchem, telefoon 0314-324123. De afdelingsavonden beginnen steeds om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Op de afdelingsavonden zijn twee van de volgende gastvrouwen aanwezig om nieuwe leden wegwijs te maken: Dika van Bodegraven, Dinie Bloemendal, Gerda Scheffer, Joke Janssen, Ria Bouwens, Trees Depenbrock met Ans Jonker als coördinator, telefoon 06 1528 5771.

Voor excursies met de culturele commissie en de tuinclub is opgave en betaling vooraf nodig. Je kunt je hiervoor wenden tot de commissie die het organiseert. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk behalve in bijzondere omstandigheden. Zoek eventueel zelf een vervangster.    

Nieuwe leden

Aspirant leden zijn bij ons van harte welkom. De eerste avond begroeten wij je als gast en hopen je daarna als lid te mogen inschrijven. Je ontvangt ons programmaboekje met een inschrijvingsformulier. Onze afdeling telt op het ogenblik meer dan 100 leden.