Jubileum 95 jaar Vrouwen van Nu Vries

Het afgelopen jaar hebben er in onze vereniging nogal wat veranderingen plaatsgevonden. Zes nieuwe bestuursleden zijn aangetreden en ook enkele nieuwe contactdames.

Voor iedereen van ons een nieuwe uitdaging die wij met veel enthousiasme zijn begonnen.

Dat neemt niet weg dat Corona en de nasleep daarvan ook onze afdeling goed heeft geraakt. Dat heeft van het vorige bestuur veel energie gevraagd en nog veel meer improvisatietalent. Daar nemen we ons petje voor af.

Onze afdeling heeft afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Met trots presenteren wij het jaarprogramma voor 2024. Het is het bestuur gelukt om jullie een zeer gevarieerd programma te bieden waarbij de nadruk dit jaar ligt op de viering van 95 jaar Vrouwen van Nu Vries.

Met 95 jaar, de oudste afdeling van de provincie Drenthe, heeft onze afdeling een lange historie. Wat is er veel georganiseerd in die 95 jaar!

Bij het samenstellen van het programma betekende dit voor enkele bestuursleden: denken, brainstormen, googelen op het internet, bellen, e-mailen en rekenen.

Met dit jaarprogramma komen vele verhalen en herinneringen naar boven. Waarbij we zullen zuchten: ‘Waar blijft de tijd’, lachen: ‘Moet je dat zien’ en heimwee hebben: ‘Ach, die is er niet meer’.

We hopen dat het jubileumjaar een goed en gezellig jaar wordt, met voor elk wat wils, zodat we elkaar vaak ontmoeten bij allerlei activiteiten en we het landelijk thema “Op weg naar de toekomst/Voortvarend vooruit” gestalte kunnen geven.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.