Fietsclub

NIEUWS VAN DE FIETSCLUB De maandagavond fietsclub is weer van start gegaan. De eerste maandag is niet doorgegaan vanwege onweer en een zeer koude wind. Toch kwamen er nog 2 dames, maar die zijn weer naar huis gegaan. 22 April ging het toch gebeuren. Er waren 7 dames en we hebben 20 km gefietst. Het was nog steeds koud. 29 April waren we met 12 dames. Goed weer en ongeveer 25 km gefietst.                                                     

1 Mei zijn we met 13 dames richting Ovezande gefietst, waar we koffie/thee hebben gedronken met een heerlijk stuk kwarktaart. We hebben ook nog de meidoorn gezien, die nog over was vanwege de vele regen en wind. Rond 16.15 uur waren we weer in Kapelle na een hele gezellige middag en genoten van het mooie weer. We hebben 35 km gefietst.

De volgende fiets-middag is 12 juni, We starten weer om 13.00 uur bij de Vroone.

De dagtocht hebben we verplaatst naar 14 augustus. We vertrekken dan om 9.30 uur vanaf de Vroone. Boterhammen meenemen s.v.p. Dus 10 juli vervalt. De laatste middagtocht is op 11 september. Start vanaf de  Vroone om 13.00 uur. De laatste avond is op 16 september. Groetjes namens de fietsclub, Ankie Kosten