Welkom op onze afdelingssite

Welkom op de website van de afdeling Drunen-Elshout. Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Onze afdeling is opgericht op 10 mei 1932. 
We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij. Onze leden zijn actief met uiteenlopende activiteiten op het gebied van cultuur, reizen, literatuur, handwerk.  Kortom, we zijn een actieve vereniging die open staat voor alle vrouwen. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Wilt u een avond bijwonen, dat is mogelijk. Onder Agendapunt  ziet u het programma voor de komende tijd. Onder programmaboekje het hele jaarprogramma. Zodra we weer een activiteit mogen organiseren wordt dit vermeld onder het agendapunt.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad en een ledenpas waarmee u gebruik kunt maken van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar vrouwenvannu.drunenelshout@gmail.com of 
bellen naar 06-28085131